I

Studenten woorden die beginnen met de letter: I

Inparkeren

De wijze waarop dames een poging doen om tijdens de coïtus het mannelijke lid door middel van handwerk te bevredigen, ondanks het feit dat deze handeling meer weg heeft van het inparkeren van een Fiat Punto.

Indrinken

Bij iemand thuis (goedkoop) drinken voordat er naar de vereniging / de stad gegaan wordt.

Inschroeven

Een tentamen met gemak halen door goed geleerd te hebben of (vaker het geval) doordat het tentamen gewoon heel makkelijk was.

Introductieweek

Bijna iedere studentenstad kent wel een introductieweek (soms geen week maar enkele dagen). Tijdens deze week, vaak georganiseerd door de gemeente, universiteiten, hogescholen en verenigingen, leren studenten de stad, de universiteit / HBO, studiegenoten en het studentenleven kennen.

Inbeffen

Door met een meisje het bed in te duiken proberen een bepaalde functie binnen de vereniging te bemachtigen.

Inauguratie

Een inauguratie is een plechtige ceremonie waarbij individuen een bepaalde positie krijgen. Tijdens een inauguratie kunnen feuten bijvoorbeeld lid worden van de vereniging, of een senaat zijn ambt bekleden.

Indikken

Zo dicht mogelijk tegen elkaar aan gaan zitten/staan. Wordt vaak gebruikt tijdens de ontgroening, bijvoorbeeld bij het zingen van liederen of het eten.

Invechten

Oorlogje spelen voor studenten. Leden van een vereniging proberen (al dan niet aangekondigd) het pand van een andere vereniging binnen te dringen, met als doel het veroveren van de bar. (meer…)

Inkijk operatie

De vrees van iedere student: Het moment wanneer ma en pa de cijfers wel eens zwart op wit willen zien. Als de cijfers net zo goed waren als het vermogen van de student in het uitstellen of ontwijken van deze operatie, was er niets aan de hand