C

Studenten woorden die beginnen met de letter: C

Colloquium

Een colloquium is een (periodieke) discussiebijeenkomst zoals een symposium of het mondelinge gedeelte van de examinatie van een universitaire studie.

Copuleren

Het inbrengen van een in erectie verkerende penis in de vagina. Alhoewel een van de vele benamingen die studenten gebruiken voor sex, is dit zeker een van de meest correcte.

Competentie

Een competentie is een ontwikkeld vermogen (kennis, inzicht, vaardigheden) om bepaalde handelingen adequaat te verrichten. Zo moet een van de competenties van een teamleider zijn dat diegene goed met mensen om kan gaan. De studententijd is geen betere tijd om je competenties te ontwikkelen!

Campusfrust

De campusfrust is voornamelijk te vinden rond technische universiteiten. Wegens een tekort aan vrouwen op de campus loopt dit mannetje gefrustreerd rond.

College

Een les van een hoogleraar. Tijdens een hoorcollege hoeft de student alleen te luisteren naar de uitleg van een hoogleraar. Tijdens een werkcollege wordt er van de student verwacht dat hij zelf aan de slag gaat.

Corrupte

Een biertje wat uit de tap komt bij het doorspoelen van de leidingen en wat gratis wordt weggegeven.

Corporaal Shoppen

Enkele minuten voor sluitingstijd een winkel binnen lopen en vervolgens uitgebreid de tijd nemen waardoor al het personeel moet wachten met het sluiten van de winkel.

Chop Chop

Iets wat menig sjaars en feut zal horen. "Chop Chop", schiet eens op! Komt van het snel bereiden van een maaltijd (alles even in stukken hakken, in de pan gooien en klaar).